Kom med til en cuppingsession
Projektet Smag Kaffen har indtil nu kun været målrettet sommerliers fra hotel- og restaurationsbranchen, som har gennemgået kurser, hvor de er blevet lært op i kaffens forunderlige verden. I front for dette er Danmarks ubetingede bedste smagsekspert Thilde Maarbjerg. Hun er uddannet tjener, men har gennem kurser og læretid på restauranter videreuddannet sig til sommelier og har blandt andet arbejdet 10 år som sommelier på den velestimerede Restaurant Kong Hans i København og i dag arbejder hun som chefsommelier hos Løgismose.
Hvis du ønsker at med medvirke i eller få arrangeret en cuppingsesseion til din arbejdsplads eller en særlig event, så kontakt os endelig og vi finder en løsning, der netop passer dig/jer.

Om Thilde Maarbjerg - smagsekspert
Thilde Maarbjerg har et job, som mange drømmer om at møde ind til en grå mandag morgen. Hun arbejder med smage. Primært at smage på vine, men også på kaffe. På visitkortet står der Sommelier og hun arbejder hver dag for at udbrede viden om, hvordan man får mest muligt ud af at smage RIGTIGT på noget af det, som vi danskere holder meget så af – vin og kaffe.
Thilde Maarbjerg er uddannet tjener, og har blandt andet arbejdet 10 år som Sommelier på den velestimerede Restaurant Kong Hans i København og i dag arbejder hun som Chefsommelier hos Løgismose.
I dag kan man møde Thilde Maarbjerg i helt nye sammenhænge, hun arbejder ikke længere på restauranter, men som Chefsommelier hos det gastronomiske imperium Løgismose. Og nu er det i en funktion, der minder mere om en konsulent. Hun holder desuden foredrag og underviser i, hvordan man smager RIGTIGT. Thilde Maarbjerg er efter alle årene som Sommelier i dag en slags ”smagsekspert”. Hun har nemlig trænet sine smagsløg til at kunne skelne mellem selv de mindste smagsnuancer.
Kaffe med betydning
En kaffe to-go serveret hos Kaffe Karma har en større betydning end bare en hurtig…
Skolekaffe
Kaffedrikkende gæster på en restaurant, café eller kaffebar er mere nysgerrige på kaffe end tidligere.…
Det startede med en single espresso
Der var kun lige råd til en single espresso, men netop denne espresso blev vendepunktet…
This Post Has 0 Comments