Skip to content

Kom med til en cuppingsession

Projektet Smag Kaffen har indtil nu kun været målrettet sommerliers fra hotel- og restaurationsbranchen, som har gennemgået kurser, hvor de er blevet lært op i kaffens forunderlige verden. I front for dette er Danmarks ubetingede bedste smagsekspert Thilde Maarbjerg. Hun er uddannet tjener, men har gennem kurser og læretid på restauranter videreuddannet sig til sommelier og har blandt andet arbejdet 10 år som sommelier på den velestimerede Restaurant Kong Hans i København og i dag arbejder hun som chefsommelier hos Løgismose.

Hvis du ønsker at med medvirke i eller få arrangeret en cuppingsesseion til din arbejdsplads eller en særlig event, så kontakt os endelig og vi finder en løsning, der netop passer dig/jer.

"KONTAKT"

Konsulent Camilla Barner Christensen

camilla@smagkaffen.dk

+45 4095 2224

Om Thilde Maarbjerg - smagsekspert

Thilde Maarbjerg har et job, som mange drømmer om at møde ind til en grå mandag morgen. Hun arbejder med smage. Primært at smage på vine, men også på kaffe. På visitkortet står der Sommelier og hun arbejder hver dag for at udbrede viden om, hvordan man får mest muligt ud af at smage RIGTIGT på noget af det, som vi danskere holder meget så af – vin og kaffe.

Thilde Maarbjerg er uddannet tjener, og har blandt andet arbejdet 10 år som Sommelier på den velestimerede Restaurant Kong Hans i København og i dag arbejder hun som Chefsommelier hos Løgismose.

I dag kan man møde Thilde Maarbjerg i helt nye sammenhænge, hun arbejder ikke længere på restauranter, men som Chefsommelier hos det gastronomiske imperium Løgismose. Og nu er det i en funktion, der minder mere om en konsulent. Hun holder desuden foredrag og underviser i, hvordan man smager RIGTIGT. Thilde Maarbjerg er efter alle årene som Sommelier i dag en slags ”smagsekspert”. Hun har nemlig trænet sine smagsløg til at kunne skelne mellem selv de mindste smagsnuancer.

"Thilde Maarbergs 3 gode råd om kaffe"

  • Kaffen må ikke være skoldhed, man brænder tungen og kan dermed ikke smage kaffen rigtigt
  • Brug altid en grinder
  • Bevar altid kaffebønner på køl i en lufttæt pose for at bevare aromaen

Jagten efter kaffe-rushet

Det der øjeblik, lige når en helt speciel slurk kaffe ikke kan beskrives med ord…

Read more

Hvad er Smag Kaffen?

Svaret på dette spørgsmål ligger i selve navnet: Smag Kaffen lærer dig at SMAGE på…

Read more

Kendiskaffe 2

Smag Kaffen har igen drukket kaffe med et par kendte personer for at høre om…

Read more

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top
Search