Skip to content

Cupping med Mads Steffensen og Smag Kaffen

Mads Steffensen lærer her på et mini cupping kaffekursus, at cuppe kaffe med en speciel cuppingske af Thilde Maarbjerg, som er sommelier hos SmagKaffen.dk.

Hvad er Cupping?

cupping - cuppingmetoder til smag kaffe

Er du i tvivl om hvad kaffecupping er, ja så er du ikke den eneste. Det er en helt speciel måde at smage kaffe på, hvor man nærmest suger kaffen fra en speciel cuppingske for at lufte den korrekt, så aromaen fra kaffen kan smages bedre. Se videoen med Mads for at lære de mange små tips der er, for at øve sig på at blive smagsekspert i kaffe.

Lær at smage på kaffe

Har du også lyst til at lære alt hvad der er at lære og få gode tips og tricks om kaffe, så gå ind på smagkaffen.dk og læs de mange artikler om netop kaffe, kaffebønner, kaffesmagning, de bedste kaffebrygningsmetoder og meget mere. Kaffe er ikke længere kaffe men et luksusprodukt, som man kan nørde med – og det elsker vi nemlig at gøre.

Hvordan smager man på kaffe, som professionel?

Det ved Thilde Maarbjerg fra SmagKaffen noget om.

Her kastes Mads Steffensen ud i en ægte cupping session når han skal lære hvordan man til mesterskaberne smager på kaffes mange nuancer.

Det er nemlig ikke bare at drikke kaffen, når man som ekspert skal vurdere smagen i kaffe. Man skal have det korrekte kaffegrej til det nemlig et såkaldt cupping sæt inkluderet en speciel cupping kaffekop og en kaffe cupping ske.

I videoen her lærer Mads, hvordan man korrekt slubrer kaffen i sig, for at ‘lufte’ den i munden. Hør og lær at smage på kaffe sammen med Mads Steffensen.

Vil du selv lære at smage på kaffe?

Går du selv rundt med en lille drøm om at være barista og smage kaffe i alle nuancer  og smagsvarianter – så er her en artikel for dig, hvor du kan suge erfaring fra en ægte barista: Barista – kaffepassion som levevej

God fornøjelse.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top
Search