skip to Main Content

Jesper Vollmer brygger filterkaffe med Smag Kaffen

Jesper Vollmer fortæller og viser os i denne film alt om kaffebryggemetoder, vigtigheden af friske bønner, ristning, kaffekværning, vandtemperatur, vægt, kaffefiltre, hvordan vandet hældes over kaffen i cirkler, og den tid hvor vand og kaffe er i kontakt, og til sidst har Jesper Vollmer et lille sjovt serveringstrick i ærmet, som han viser os. Det er værd at vente på!

Smag Kaffen er hjemme hos Jesper Vollmer og hører om Jespers store passion for kaffe og kaffebrygning. Jesper Vollmer har tidligere været køkkenchef i det danske kongehus og er nu iværksætter og indehaver af bl.a. Huset Rå på Bornholm og online-kokkeskolen Klub Vollmer.
Jesper Vollmer er gift med Annette Heick.
Vi er med i køkkenet, når Jesper Vollmer fortæller Thilde Maarbjerg om, hvordan det for ham er meditativt at brygge filterkaffe. Jesper Vollmer kommer i zen-mode, når han brygger filterkaffe – også kaldet ’pour-over’.
Jesper Vollmer elsker at forkæle sig selv og sine gæster med filterkaffe brygget på forskellige måder.
Jesper Vollmer fortæller os ivrigt, passioneret og dejligt detaljeret om, hvordan han brygger filterkaffe på en Kalita pour-over og en Hario V60 pour-over og viser os, hvordan han brygger på en Chemex.
Pour-over-bryggemetoden er meget benyttet, når man har lidt ekstra tid til forkælelse, og i det hele taget har filterkaffe fået en velfortjent opmærksomhed, da den reneste smag fra bønnen opnås gennem rigtig brygning på filter.
Nyd filmen med Jesper Vollmer, og lær en masse gode fif om pour-over-metoden.

Instagram: http://instagram.com/SmagKaffen

Facebook: https://www.facebook.com/smagkaffen

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top
Search