skip to Main Content

Kaffens store smagsunivers og smagsforskelle med Mads Steffensen og Sommelier Thilde Maarbjerg

Mads Steffensen smager sig frem til forskellige nuancer i kaffe sammen med Thilde Maarbjerg, som er sommelier hos SmagKaffen.dk.

Kaffe er nemlig ikke bare kaffe og der er stor forskel på de forskellige kaffer – ligesom der er på forskel på vine.

Her kastes Mads Steffensen ud i en smagsprøve-session, når han skal finde frem til hans favorit kaffe… Det er nemlig ikke bare at drikke kaffen, når man som ekspert skal vurdere smagen i kaffe. Man skal have det korrekte teknikker og kaffegrej til det. I videoen her lærer Mads Steffensen, hvordan man smager sig frem i kaffen univers, og Mads Steffensen opdager de forskellige nuancer i kaffe ved at smage forskellige kaffer lige efter hinanden. Det er værd at tænke over hvilken kaffe man serverer for sine gæster, ligesom man ofte tænker over den vin, man serverer for sine gæster.

Mads Steffensen opdager, at nogle kaffer er egnede til at drikke om morgenen, og nogle kaffer egner sig bedre til om aftenen.

Har du også lyst til at lære alt hvad der er at lære og få gode tips og tricks om kaffe, så gå ind på smagkaffen.dk og læs de mange artikler om netop kaffe, kaffebønner, kaffesmagning, de bedste kaffebrygningsmetoder og meget mere. Kaffe er ikke længere kaffe men et luksusprodukt, som man kan nørde med – og det elsker vi nemlig at gøre. Hvordan smagsforskelle er på kaffe, som professionel? Det ved Thilde Maarbjerg fra SmagKaffen noget om.

God fornøjelse.

Instagram: http://instagram.com/SmagKaffen

Facebook: https://www.facebook.com/smagkaffen

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top
×Close search
Search
 
%d bloggers like this: